Hur mycket är en Bitcoin (BTC) värd?

En Bitcoin (BTC) kostar just nu 86 003 kr
Kursdatum: 2019-06-16 19:25

Omvandlare mellan Bitcoin och svenska kronor

Här nedan kan du knappa in antal Bitcoin för att få reda på hur mycket den mängden är värd i svenska kronor, eller knappa in antal svenska kronor för att få reda på hur mycket Bitcoin som motsvarar det du knappat in. Omvandling sker automatiskt när du skriver i något av fälten och vi använder alltid en nyligen uppdaterad Bitcoinkurs för att omvandla mellan svenska kronor och Bitcoin.

Bitcoin
SEK

Om kryptovalutan Bitcoin

Bitcoin (₿) är en revolutionerande ny digital valuta som är helt decentraliserad utan en central bank. Transaktioner mellan olika parter, eller innehavare av Bitcoin, verifieras på ett kryptografiskt säkert sätt av ett nätverk av noder och lagras i en offentligt tillgänglig "kassabok" som kallas blockchain. I denna blockchain kan man se alla Bitcoin-transaktioner som någonsin har ägt rum. Bitcoin skapades av Satoshi Nakamoto 2009.

För att läsa mer om Bitcoin och se djupare statistik kan vi rekommendera sajten Bitcoinpris.se.

Historiskt högsta och lägsta Bitcoinkurs

Den historiskt sett högsta Bitcoinkursen inträffade 2017-12-17 och värdet på en Bitcoin var då 188157 kr, den historiskt sett lägsta Bitcoinkursen inträffade 2010-07-23 och värdet på en Bitcoin var då 0,48 kr.

Kursutveckling för Bitcoin

Här nedan hittar du en graf som visar kursutvecklingen för Bitcoin sedan juli 2010.

Relaterade sidor inom "hur mycket är kryptovalutan värd?"

Hur mycket är en Electroneum (ETN) värd?Hur mycket är en Ethereum (ETH) värd?Hur mycket är en Litecoin (LTC) värd?Hur mycket är en Monero (XMR) värd?

Skriv en kommentar