Hur mycket kostar 1 kg palladium 2020

1 kg palladium kostar 563 485 kr (60 797 dollar)
Kursdatum: 2020-06-04

Omvandlare mellan palladium och svenska kronor

Här nedan kan du knappa in antal gram palladium för att få reda på hur mycket det är värt i svenska kronor, eller knappa in antal svenska kronor för att få reda på hur mycket palladium som motsvarar det du knappat in. Omvandling sker automatiskt när du skriver i något av fälten och vi använder alltid dagens palladiumkurs för att omvandla mellan dollar och svenska kronor till palladium.

gram palladium
SEK
USD

Om grundämnet palladium

Palladium är ett metalliskt grundämne som är väldigt korrosionsbeständigt. Metallen räknas ofta som en ädelmetall pga. dess motståndskraft mot svavelväte och luft. Palladium har atomnummer 46 i det periodiska systemet och den kemiska beteckningen Pd.

Historiskt högsta och lägsta palladiumpris

Det historiskt sett högsta palladiumpriset inträffade 2020-02-27 och värdet på ett kilo palladium var då 806341 kr, det historiskt sett lägsta palladiumpriset inträffade 1991-08-16 och värdet på ett kilo palladium var då 23466 kr.

Denna sida på andra språk

  🇳🇴 Norsk: Hvor mye koster et kilo palladium

  🇩🇰 Dansk: Hvor meget koster en kg palladium

Relaterade sidor inom "hur mycket kostar råvaran?"

Hur mycket kostar en liter olja?Hur mycket kostar ett kg guld?Hur mycket kostar ett kg koppar?Hur mycket kostar ett kg platina?Hur mycket kostar ett kg silver?

Skriv en kommentar