Denna sida innehåller annonslänkar för Trijo

Hur mycket är en Ethereum (ETH) värd?

En Ethereum (ETH) kostar just nu 19 529 kr (1 880 dollar)
Kursdatum: 2022-08-17 02:25

Omvandlare mellan Ethereum (ETH) och svenska kronor

Här nedan kan du knappa in antal Ethereum för att få reda på hur mycket den mängden är värd i svenska kronor, eller knappa in antal svenska kronor för att få reda på hur mycket Ethereum som motsvarar det du knappat in. Omvandling sker automatiskt när du skriver i något av fälten och vi använder alltid en nyligen uppdaterad Ethereumkurs för att omvandla mellan dollar och svenska kronor och Ethereum.

Ethereum
SEK
USD

Handla Ethereum på en svensk exchange

Visste du att det numera finns en svensk exchange där man kan köpa och sälja bland annat Ethereum? Den börs som det handlar om är Trijo, som är fullt reglerade hos Finansinspektionen och som erbjuder handel med Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Läs mer och handla Ethereum.

Om kryptovalutan Ethereum

Ethereum är inte i sig direkt en kryptovaluta likt Bitcoin, utan snarare en plattform baserad på blockchain-teknologi, och själva valutan heter Ether. Ethereum lanserades i juli 2015.

Historiskt högsta och lägsta Ethereumkurs

Den historiskt sett högsta Ethereumkursen inträffade 2021-11-10 och värdet på en Ethereum var då 50519 kr, den historiskt sett lägsta Ethereumkursen inträffade 2015-10-21 och värdet på en Ethereum var då 4,52 kr.

Denna sida på andra språk

  🇳🇴 Norsk: Hvor mye er en Ethereum (ETH) verdt

  🇩🇰 Dansk: Hvor meget er en Ethereum (ETH) værd

Relaterade sidor inom "hur mycket är kryptovalutan värd?"

Hur mycket är en Bitcoin (BTC) värd?Hur mycket är en Electroneum (ETN) värd?Hur mycket är en Litecoin (LTC) värd?Hur mycket är en Monero (XMR) värd?

Skriv en kommentar